We schrijven 500 voor Christus in het oude Griekenland. Een acteur (Diabetes) en een schrijver (Hepatitis) zitten in een amfitheater en praten over hun stuk dat zo meteen opgevoerd zal worden. Hepatitis wil per se het toneelfestival van Athene winnen. En het gaat niet om dat kratje ouzo: het gaat om de eer.
Hepatitis stuk heeft alles: spanning, humor en dramatiek. Het heeft alleen geen einde. Het vinden van een geschikt einde blijkt een moeilijker taak dan zo op het eerste gezicht lijkt. Wie komt er met de oplossing ? De schrijver, de acteur, God, Woody Allen zelf of het publiek misschien.

“God” is een komisch toneelstuk van de bekende filmacteur en regisseur Woody Allen. Een stuk waar fantasie en werkelijkheid door mekaar lopen. Een Griekse tragedie anno 2007 op zijn Woody Allens.
Hilarische scènes rijgen zich in tempo aaneen. Alles loopt door mekaar. Heden en verleden, zin en onzin, geloof en ongeloof, klassiek drama en plat vermaak. Verschillende acteurs blijken verwikkeld in verschillende verhalen. “Ik moet in een ander stuk…” roept er eentje wanhopig. “Dit is een stom stuk. Eigenlijk is dit geen stuk” hoor je een ander. “Niemand van ons is echt” bevestigt iemand de bange vermoedens. En is de vrouw uit het publiek werkelijk maagd of doet ze maar alsof?

Dirk Aerts, Glenn Aerts, Jan Baten, Greet De Visscher, Bob Goetelen, Els Goolaerts, Ann Moeskops, Johan Notelteirs, Kristof Sas, Lotte Schalck, Lia Scheyltjens, Goswin Torfs, Werner van den Bogaert en Mieke Verhoeven.

Ons koor, muzikaal begeleid door Eddy Geudens: Annemie Aerts, Hild Aerts, Tinne Jacobs en Bieke Roefs

Van Woody Allen in een regie van Edith Vandeschoor.

Lokaal ‘De Boudewijnstraat’ om 20u

Première op woensdag: 14 11 2007