Madeleine is de bazin van het station. Zij woont er met haar drie volwassen dochters : Thérèse, Maud en Doris. Vier levenskrachtige damers die nog iets verlangen van het leven en hopen te ontsnappen aan een dor bestaan in een achtergebleven gat. Voorts is er nog Teutteut, de mentaal en fysiek gehandicapte zoon van Thérèse, die in zijn eigen, onschuldig fantasiewereldje leeft.
In de garage werkt automonteur Samson (die dagdroomt van een carrière in het F1 circuit) de laatste bestellingen af, want het pand zal waarschijnlijk verkocht worden. Tijdens zijn werkzaamheden observeert hij aandachtig wat er gebeurt en levert daarop pittige, volksfilosofische commentaar.
Er gebeurt heel wat… Maud staat immers op trouwen met de zachtaardige Thomas, een jonge dokter, en houdt er ook nog een minnaar op na, de stoere Richard. Maar haar zus Thérèse valt eveneens op Richard … Doris doet niet onder en heeft natuurlijk ook een vriendje: Winnock, een schreeuwerig kereltje dat pijnlijk graag een Hells Angel wil zijn.
En dan duikt kort voor Mauds huwelijk, na achttien jaar afwezigheid, Hubert (de man van Madeleine en de vader van de drie zusters) weer op met een verward verhaal over een dodelijke ziekte. Van dan af begint er van alles te gebeuren en lijkt een confrontatie onafwendbaar …

Dirk Aerts, Leslie Cornelissen, Koen Devogel, Rachel Gers, Thomas Gilis, Bob Goetelen, Evi Havermans, Goswin Torfs, Werner Van Den Bogaert en Jolijn Van Gorp

Geschreven door Gildas Bourdet in een regie van Hans Rooyaards.
Première op 19 november 2004