Sint-Elizabeth is een ziekenhuis met een bijzondere reputatie. Van Dr. Maarten wordt verwacht dat hij die reputatie alle eer zal aandoen op het symposium dat hij zal houden voor zo’n tweehonderd neurologen die van heinde en verre zijn toegestroomd.
Helaas voor hem loopt niet alles gesmeerd. Zijn directeur, baron Dr. Draecks, zit achter zijn veren, zijn collega’s Hubert Bonk en Michel Condor vervelen hem met hun fratsen, zijn vrouw Gerdie valt hem regelmatig lastig en als klap op de vuurpijl daagt opeens ex-verpleegster Jenny Tuts op, die hem komt vertellen dat hij de gelukkige(?) vader is van haar 18-jarige zoon.

Alsof die laatste onthulling nog niet onthutsend genoeg is, blijkt zoonlief door het dolle heen te zijn en is hij op zoek naar zijn vader in het Sint-Elizabeth ziekenhuis.

Als dat maar goed afloopt…
Kan David Maarten zijn huwelijk redden?
Slaagt hij erin zijn lezing te geven?

U verneemt er alles over in Familietrekjes, een stuk met veel humor, vaart en verrassende wendingen. Geschikt voor de verwende toneelfan én de liefhebber van een heerlijk ontspannend stuk. Kortom: goed voor uw gezondheid en van harte aanbevolen door onze medische staf!

Dirk Aerts, Jan Baten, Yolande Hoskens, Johan Notelteirs, Lesley Scheyltjens, Goswin Torfs, Werner Van Den Bogaert, Berta Van den Broeck, Ann Van den Heuvel, Kristof Van Eeckelen, Hilde Versweyfeld en Manu Willemsens

Geschreven door Ray Cooney en geregisseerd door Dirk Bosschaert.

Première op 22 november 2002 om 20u in het GC ’t Heilaar.