Tempelhof Mysterie

In het oud Beerse gemeentehuis ‘Tempelhof’ wordt u uitgenodigd op de koffietafel na de begrafenis van Freddy De Keyser. Freddy overleed ten gevolge van een hartaanval tijdens de begrafenis van zijn broer Eddy, die een week eerder om het leven kwam bij een auto-ongeval.  Is dit het noodlot? Samen met zijn familie en vrienden proberen wij dit mysterie te ontrafelen.

Is Marie Ceucemans wel diegene die ze beweert te zijn? Waarom is Eerwaarde Vanachteren zo onrustig? Is Bea Michiels wel zo onverschillig als ze lijkt? Wat met de tranen van Kim Pleisters? Weet Johnny Day meer dan we denken en wat mankeert Elodie de la Plasse?

Van Peter Kremel in een regie van Johan Notelteirs

De inkomprijs van 18 Euro is inclusief aperitief, soep, koffietafel, dessert, koffie, thee, water (tijdens de voorstelling).
Deuren: 19.30u
Voorstelling: 20u

Première op 09 04 2010

2017-03-25T08:04:53+00:009 april 2010|

4 Comments

 1. Yolande en Robert 18 mei 2010 om 23:08

  Nogmaals een dikke proficiat met het Mysterie Tempelhof! Weer eentje van de aller-bovenste plank zoals we gewoon zijn van jullie! Hebben echt genoten en zoals gewoonlijk ging de avond te vlug voorbij. Tot de volgende.

 2. Kaat en Dave 11 mei 2010 om 22:01

  Wij hebben vrijdag ook erg genoten van de voorstelling !! Het was heel gezellig en lekker. Alleen spijtig van die balletjes.
  Van ons mogen alle voorstellingen in de toekomst aan tafel plaatsvinden.

  Dikke proficiat aan heel het team !!

  Groetjes

 3. Griet en Seppe 10 mei 2010 om 20:52

  Vrijdag 7 mei hebben we heel hard genoten van het heel lekkere eten en het supergoed toneel! T zat echt kei goed in elkaar! Ik zou zelfs nogmaals willen komen om meer details op te pikken! Echt nen dikke proficiat aan alle acteurs en in het bijzonder aan leen 🙂 Nog veel succes de volgende shows!!
  veel liefs x

 4. danielle de wulf 4 mei 2010 om 18:42

  Langs deze weg mijn felicitaties aan alle acteurs van Hoogspanning die ons vrijdagavond schitterend vermaakt hebben !
  Het concept is bijzonder boeiend : het onthaal door de pastoor en het condoleren van de familie brachten ons alvast in de sfeer.
  Dat de “familieleden” tussen ons kwamen zitten, was ongelooflijk leuk (moet voor de acteurs ook niet evident zijn omdat ze moeten improviseren bij al onze vragen).
  Het verhaal stak goed ineen, de acteurs vertolkten exact hun personage en de ontknoping was leuk gebracht.
  Aan alle acteurs (inzonderheid Tante Elodie) : een hele dikke PROFICIAT en BEDANKT !
  We genieten nog steeds na…

Plaats een reactie